Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@21:42:07 GMT

حکایت‌هایی از گلستان سعدی برای کودکان

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۷۹۷۵

حکایت‌هایی از گلستان سعدی برای کودکان

خبرگزاری شبستان: هجده حکایت «گلستان سعدی» که توسط فرهاد حسن‌زاده برای کودکان بازآفرینی شده است، به مناسبت روز بزرگداشت شیخ اجل به علاقه‌مندان کتاب معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، «گلستان سعدی» از مجموعه «قصه‌های شیرین ایرانی» است که برای گروه سنی «د» (کودکان چهارم و پنجم دبستان) نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قصه‌ها از میان داستان‌هایی از گلستان سعدی انتخاب شده که دارای فرم داستانی و افسانه‌ای است و می‌تواند برای مخاطبان کودک و نوجوان قابل اعتنا بوده و مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

فرهاد حسن‌زاده درباره این اثر گفته است: هجده حکایت سعدی را که قابلیت بازآفرینی داشت، انتخاب و در یک حرکت معکوس حکایت‌های کوتاه و به عبارتی مینی‌مالیستی سعدی را به داستان‌های کوتاه چند صفحه‌ای تبدیل کردم تا برای کودکان خواندنی‌تر و جذاب‌تر شود.

او افزود: با توجه به اینکه مخاطب اصلی گلستان سعدی قشر بزرگ‌سال هستند و از طرفی مضامین آن آمیخته به پند و اندرز است، بنابراین نیاز بود مغز پیام و اصل مطلب را به شکلی داستانی و به صورتی غیر مستقیم برای مخاطب کودک و نوجوان بیان کنم؛ چرا که اصولا کودکان و نوجوانان به نصیحت کردن روی خوش نشان نمی‌دهند.

حسن‌زاده افزود: تمام اشعار از مجموعه حذف شده‌اند و کار ترکیبی از شعر و حکایت نیست و برای آنکه حکایت‌های کوتاه سعدی را به داستانی شیرین و خواندنی برای کودکان تبدیل کنم در واقع وهم درونی جمله‌ها و اشعار سعدی را در این حکایت‌ها آن‌قدر گسترش دادم که تبدیل به یک کتاب 100 صفحه‌ای شد.

این نویسنده در پاسخ به اینکه آیا بازآفرینی اشعار کهن فارسی موجب می‌شود کودکان و نوجوانان تشویق به خواندن اصل اثر شوند، گفت: قرار نیست کودکان بروند و اصل گلستان، بوستان سعدی، یا شاهنامه فردوسی را بخوانند؛ چراکه مخاطب این کتاب‌ها بزرگسال است.

 وی در پایان یادآور شد: بازآفرینی اشعار و ادبیات کهن فارسی کمک می‌کند کودک و نوجوان ما با اسامی شاعران بزرگ ایران از همین حالا آشنا شوند و این آشنایی می‌تواند در جوانان موثر واقع شود و زمانی که قدرت درک مضامین این حکایت‌ها و اشعار را پیدا می‌کنند، سراغشان بروند.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: سپاه پاسداران نماز جمعه حسن روحانی آیت الله مکارم شیرازی دولت قرآن کریم قم درس خارج حضرت عباس ع خبرگزاری شبستان گلستان سعدی فرهاد حسن زاده حوزه هنری کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه بازآفرینی شهری ابهر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، افزود: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شده و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

قزوینیان تاکید کرد: این دفاتر راهنمایی‌ها، اطلاعات و مشوق‌های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست‌های حوزه بازآفرینی شهری ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود؛ چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی داشته و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی، با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

گفتنی است، نخستین دفتر تسهیل‌گری در محله سعدی جنوبی شهر زنجان که دارای بافت فرسوده با ارزش تاریخی می‌باشد، ایجاد شده است.

کد خبر 6098669

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • استوری عجیب هادی چوپان؛ سعدی و حافظ فقط؟ نه من هم هستم! + عکس
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان